Kategorije

Išči

 

Z uporabo spletne strani izrazite svoje strinjanje z spodaj navedenimi pogoji. Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da zapustite strani spletne trgovine Cosmo INK. COSMO d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni strani COSMO INK kadarkoli, brez predhodnega obvestila.

 

Spletna trgovina

 

KARTUSA-TONER.COM je spletna trgovina, s katero upravlja podjetje COSMO d.o.o..

 

Cene v spletni trgovini

 

Vse cene so v evrih in vključujejo DDV. Navedene cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini in se lahko razlikujejo od cen pri naših franšiznih prodajalcih ali v naših poslovalnicah. Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov). Veljajo cene, ki jih kupec potrdi pri nakupu v spletni trgovini. Nekatere slike so simbolične. Uporaba spletne aplikacije je brezplačna in v ničemer obvezujoča.

 

Podatki o sklenjenih pogodbah

 

Podatki o sklenjenih pogodbah / opravljenih naročilih so shranjeni v sistemu Cosmo spletne trgovine. Uporabniki lahko vsa svoja naročila pregledujete v področju spletne trgovine.

 

Dobavni rok

 

Spletna trgovina COSMO INK bo vsa naročila, opravljena do 14.00 ure, odpremila s pogodbenim partnerjem (Pošta Slovenija, dostavna služba) še isti dan, če je izdelek na zalogi. Pošilja bo dostavljena do vas v 1-2 dneh. Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo o predvidenem datumu dobave/dostave obvestili po elektronski pošti.

 

Načini plačila:

Naročeno blago lahko plačate na naslednje načine: 

  • z gotovino ob prevzemu v trgovini ponudnika (Brezovica, Kranj)
  • z odkupnino Pošti Slovenije ob prevzemu
  • z nakazilom na račun ponudnika, ponudnik predhodno izda predračun, ki ga kupec poravna na TRR podjetja COSMO d.o.o.

Ob dobavi ponudnik izda račun v papirni. Naročila in njihova realizacija so kupcu vedno na voljo na spletnem naslovu ponudnika v mapi Moja naročila, dostop do pogodbe pa je mogoč na naslovu ponudnika.

 

Cene

- Cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače.
- Cene veljajo v trenutku oddaje košarice za izdelke na zalogi, nimajo v naprej določene veljavnosti in veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini.
- Cene za izdelke, ki ob naročilu niso na zalogi ali se med procesom urejanja naročila prodajo, so lahko različe od objavljene. V tem primeru bo prodajalec kupca obvestil o spremembi cene in roku dobave s ponudbo.
- Trudimo se, da bi vedno zagotavljali ažurne podatke, a se vendar lahko zgodi, da bi bil podatek o ceni napačen V takih primerih bo kupec predhodno obveščen o spremembi pogojev in ponudnik brez nadaljnjega sprejme odpoved naročila.
- Prodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektrinsko sporočilo o statusu Zaključeno). Cene in ostali pogoji pogoji so fiksni in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.
- Pogodba in vsa ostala komunikacija se sklepa v slovenskem jeziku.

 

 

Varovanje podatkov in zasebnost

 

Registracija in/ali vpis osebnih podatkov na spletni strani KARTUSA-TONER.COM je potreben izključno samo za pravilno izvajanje naročila.

Družba COSMO d.o.o. bo podatke katere pridobiva z registracijo uporabnikov uporabila izključno za lastno poslovanje in v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Družba COSMO d.o.o. se zavezuje, da brez privolitve uporabnika pridobljene podatke ne bo posredovala tretjim osebam ali jih na kakršnikoli način javno objavljala.

V podjetju Cosmo smo poskrbeli, da bo vsak nakup v naši spletni trgovini varen in vreden vašega zaupanja. Vsi zaupni podatki, ki se prenašajo po internetu (vaši osebni podatki, podatki o nakupih, itd...), so ustrezno kodirani ter spravljeni v posebnih podatkovnih bazah, ki so zaščitene, zato jih tretje osebe nikakor ne morejo zlorabiti.

 

Pravno obvestilo

 

Spletna trgovina KARTUSA-TONER.COM in vsi podatki na njej so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati, brez predhodnega pisnega dovoljenja. Blagovne znamke in logotipi priznanih podjetij so v njihovi lasti in so uporabljeni samo za informativne namene in lažje razumevanje.

 

Odgovornosti

Vse informacije na spletnih mestih katerih lastnik je družba COSMO d.o.o. so informativne narave. Vsi uporabniki, ki dostopajo in uporabljajo spletna mesta katerih lastnik je družba COSMO d.o.o. delajo to na lastno odgovornost. Družba COSMO d.o.o. ne odgovarja za nastalo škodo, ki bi izhajala iz dostopa uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na spletnih mestih ali za kakršnekoli druge napake, ki bi nastale s tem. Družba COSMO d.o.o. ni odgovorna za nikakršno škodo, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe spletnih mest ali spletnih trgovin.

COSMO d.o.o. redno obnavlja in posodablja informacije /cene na straneh. Vendar pa COSMO d.o.o. ne daje garancije ali jamstva za točnost informacij, prav tako pa ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti za napake v vsebinah spletnih strani KARTUSA-TONER.COM. Slike artiklov na straneh so lahko samo simbolične in ne predstavljajo dejanskega stanja.

 

Podjetje COSMO d.o.o ne prevzema nobene odgovornosti za netočnost podatkov o izdelkih ter cenah navedenih na internetnih straneh oseb vključenih preko posredniškega programa spletne trgovine.

 

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga


Kupec ima pravico, da v 14 dneh od prejema blaga brez navedbe vzroka odpove pogodbo. Rok prične teči z dnevom, ko je kupec blago prevzel. Najkasneje v 30 dneh od obvestila o odpovedi pogodbe mora kupec ponudniku vrniti nepoškodovano kupljeno blago brez odškodnine, pri čemer pa mora nositi neposredne stroške vračila predmeta nakupa. Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini in v originalni embalaži, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec.

O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika najkasneje v 14 dneh od prejema blaga, in sicer na e-naslov info@cosmo.si ali pisno na naslov ponudnika.
Ponudnik kupcu vrne v celoti plačano kupnino takoj, ko je mogoče, vendar najkasneje 30 dni od odpovedi pogodbe.
Možnost vračila ne velja za programsko opremo, avdio in video nosilce, knjige in potrošni material, v primeru, da je bila odstranjena originalna embalaža oz. varnostni pečat. (napotitev na 43. člen ZVPOT)

OPOZORILO: 
Če naročilo izvede pravna ali fizična oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost, zanjo določila Zakonu o varstvu potrošnikov ne veljajo.

 

Reklamacija
Kupec lahko blago reklamira, če blago nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno obljubil, če je prodajalec poslal napačne izdelke, v napačni količini, barvi ali kako drugače odstopajo od kupčevega naročila.
Kupec lahko blago reklamira v 8 dneh od nakupa in zahteva takojšnjo zamenjavo za enak, brezhiben artikel ali pa v zakonsko določenem roku in pod pogoji za uveljavljanje reklamacije iz naslova stvarne napake.
V primeru reklamacije, lahko kupec, v skladu z zakonskimi omejitvami, zahteva zamenjavo artikla, njegovo popravilo ali vračilo kupnine. V slednjem primeru si prodajalec pridržuje pravico, da za čas, ko je kupec blago uporabljal, obračuna najemnino po veljavnem ceniku, vendar največ v znesku, za kolikor se je, v času uporabe in zaradi uporabe, artiklu zmanjšala tržna vrednost.
Kupec lahko blago v reklamacijo vrne tako, da ga prinese osebno ali pa ga na stroške prodajalca in po vnaprejšnjem dogovoru s prodajalcem vrne po pošti. Če želite uporabiti to opcijo, se morate o tem dogovoriti z nami, najbolje da pokličete na telefonsko številko 01 3657 383.

Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo!

 

Vračilo poškodovanih pošiljk
V primeru, da je paket fizično poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije. To storite tako, da paket prinesete na najbližjo pošto v enakem stanju, kot ste ga prejeli (ne da bi karkoli dodali ali odstranili) ter izpolnite reklamacijski zapisnik. Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo reklamacije rešena v najkrajšem možnem času.

 

Garancijski pogoji

 Na vse obnovljene/nadomstne Cosmo tonerje in kartuše nudimo 1 letno garancijo, oz. garantiramo da bo toner deloval brezhibno do iztrošenosti. Garancijo priznamo tudi v kolikor se kakšna napaka pojavi na polovici tonerja in ni posledica nepravilne uporabe. Vse tonerje pred pakiranjem testiramo da so brezhibni. Na obnovo kartuše garantiramo do 6 mesecev od dneva nakupa. Garancijo vam priznamo v kolikor izpis ni dovolj kvaliteten oz. v kolikor je napaka nastala zaradi napačne obnove. Garancije vam ne priznamo v kolikor ste kartušo oz. vezje na kartuši fizično poškodovali ali kako drugače fizično posegali vanjo.
Za čim hitrejše uveljavljanje garancije je najbolje da nas pokličete da se dogovorimo o zamenjavi. Garancijo lahko uveljavljate na sedežu podjetja oz. prodajalcu oz. proizvajalcu.

- Proizvajalec je v skladu z zakonom dolžan kupcu zagotoviti garancijo za brezhibno delovanje kupljenega blaga. Garancijo lahko kupec uveljavlja neposredno pri proizvajalcu ali njegovem pooblaščenem servisu, ki je naveden na gar. listu.. Garancijo lahko kupec uveljavlja z garancijskim listom in računom prodajalca.
- Proizvajalec je dolžan garancijsko popravilo opraviti v 45 dneh od prejema blaga, v nasprotnem primeru pa artikel zamenjati z drugim, enakovrednim in delujočim izdelkom.
- Kupec lahko garancijo uveljavlja tudi pri prodajalcu, vendar tudi v tem primeru velja določilo iz prejšnjega odstavka.
- Vračilo blaga v garancijo se opravi v skladu s pogoji, ki jih proizvajalec navede na garancijskem listu, kupec z vračilom nima stroškov.
- Reklamiranemu artiklu obvezno priložite podroben opis napake in kopijo računa in gar. Lista.
- Naslov za vračilo reklamiranih artiklov je prvenstveno pooblaščeni servis, ki je naveden na gar. listu.
- Reklamirani izdelek dobro zavarujte z ustrezno embalažo in polnili, da ne bi prišlo do poškodb med prenosom.    
Ponudnik krije stroške pošiljanja reklamiranega blaga izključno v primeru, ko ga kupec predhodno obvesti o nameravanem pošiljanju in mu ponudnik na njegov naslov pošlje kurirja. Pri izbiri drugih načinov pošiljanja ponudnik ne krije stroškov transporta. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

 

INFORMACIJE:

V primeru reklamacije, oziroma potrebe po dodatnih informacijah smo vam na voljo na naslovu, tel. številkah ali e-mailu:

COSMO d.o.o.

Tržaška cesta 531

1351 Brezovica

 

tel: 01/3657-383

fax:01/3655-374

gsm:041/984-023

email: info@cosmo.si

          info@kartusa-toner.com

 

 

Z uporabo spletnih mest katerih lastnik je družba COSMO d.o.o. ste izrazili svoje seznanjenje in strinjanje z našimi pogoji uporabe.

 

Ta internetna stran je bila narejena z uporabo PrestaShop™ programske opreme.

 

 

 


DomovDomov

Košarica

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Košarica Blagajna

Novi izdelki

Ni novih izdelkov