Kategorije

Išči

TONER SAMSUNG MLT 1082

TONER SAMSUNG MLT 1082

Nadomestni toner za Samsung ML - 1640 / ML - 2240.

Podrobnosti


43,99 € z DDV

Za tiskalnike:

Samsung ML - 1640
Samsung ML - 2240


ŠTEVILO STRANI*: 1500


UPORABNIKI POZOR

Recite NE posodabljanjem gonilnikov na vašem tiskalniku !! V kolikor imate vkljopljeno samoposodobitev na tiskalniku, potem ne boste mogli uporabljati nadomestnih tonerjev. Izklopite samoposodobitev, saj ni potrebna.
Posodobitve gonilnikov vas prisilijo, da kupujete drage originalne tonerje. Zato izklopite "firmware upgrade" na vašem tiskalniku oz. ko vas tiskalnik povpraša o nadgradnji pritisnite: Ne želim nadgradnje.

Zahvaljujemo se vam za uporabo obnovljenih tonerjev. Z uporabo obnovljenih tonerjev prihranite denar, energijo, ohranjate lokalne delovna mesta in predvsem z uporabo obnovljenih skrbite za ekologijo.

V KOLIKOR BOSTE NADGRADILI TISKALNIK IN UPORABLJATE OBNOVLJEN TONER POTEM BO TISKALNIK JAVIL : Invalid toner. Reklamacij v tem primeru ne moremo priznati.
Tonerju zamenjamo tudi čip vendar opozorilo za vse lastnike modela ML1640.
Na njihovi uradni strani je na voljo Firmware Up-Grade. Poimenovali so ga s starim imenom (V1.01.00.83), vendar je ta Firmware nov (23.11.09) in pravo ime je (V.29.00.93) in z inštalacijo tega si boste ONEMOGOČILI uporabo naših obnovljenih tonerjev.


VSAK TONER JE PRED OBNOVO NATANČNO PREGLEDAN. ANALIZIRA SE VSAKA POSAMEZNA KOMPONENTA, ČE JE ŠE PRIMERNA ZA OBNOVO ALI JO JE POTREBNO ZAMENJATI Z NOVO.

KOMPONENTE, KI JIH OBNOVIMO, PREVLEČEMO S POSEBNIMI PREMAZI ZA ZAGOTOVITEV VISOKE KAKOVOSTI IZPISA, KI SE PRIMERJA Z ORIGINALNIMI TONERJI. VSE KOMPONENTE SO TESTIRANE IN GARANTIRAMO 100% KAKOVOST TONERJA.

Garantiramo, da vam bo toner deloval brezhibno do izpraznitve!
Garancija velja 1 leto.

Košarica

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Košarica Blagajna

Novi izdelki

Ni novih izdelkov

ZNIŽANO

Vsa znižanja