Kategorije

Išči

1.       Omejitev odgovornosti

Vse informacije na spletnih mestih katerih lastnik je družba COSMO d.o.o. so informativne narave. Vsi uporabniki, ki dostopajo in uporabljajo spletna mesta katerih lastnik je družba COSMO d.o.o. delajo to na lastno odgovornost. Družba COSMO d.o.o. ne odgovarja za nastalo škodo, ki bi izhajala iz dostopa uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na spletnih mestih ali za kakršnekoli druge napake, ki bi nastale s tem. Družba COSMO d.o.o. ni odgovorna za nikakršno škodo, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe spletnih mest ali spletnih trgovin.

Družba COSMO d.o.o.  se bo trudila da bodo podatki in informacije objavljene na spletnih mestih čim bolj ažurni, pravilni in popolni.

 

2.       Omejitev uporabe in dostopa do informacij in gradiv

Tiskanje in nalaganje vsebin objavljenih na spletnih mestih v lasti družbe COSMO d.o.o. je dovoljeno izključno za osebno uporabo in ne za komercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno obljavljanje, spreminjanje vsebin in informacij ali njihovo pošiljanje po pošti ali razširjanje brez predhodnega pisnega dovoljenja s strani direktorja družbe COSMO d.o.o. je strogo prepovedano.

 3.       Varstvo podatkov

Družba COSMO d.o.o. bo podatke katere pridobiva z registracijo uporabnikov uporabila izključno za lastno poslovanje in v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Družba COSMO d.o.o. se zavezuje, da brez privolitve uporabnika pridobljene podatke ne bo posredovala tretjim osebam ali jih na kakršnikoli način javno objavljala.

 

Z uporabo spletnih mest katerih lastnik je družba COSMO d.o.o. ste izrazili svoje seznanjenje in strinjanje z našimi pogoji uporabe.

 

Ta internetna stran je bila narejena z uporabo PrestaShop™ programske opreme.


DomovDomov

Košarica

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Košarica Blagajna

Novi izdelki

Ni novih izdelkov